Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Štaidl mohl za to, že Bartošová propadla alkoholu, tvrdí tajemník Karla Gotta. Ladislav se k Ivetě choval jako diktátor

+ Dalších 9 fotografií

Bývalý tajemník Karla Gotta Jan Adam si nenechal ujít křest nové knihy o Ivetě Bartošové. Při té příležitosti s ním redakce eXtra.cz udělala rozhovor, ve kterém zaznělo dost kontroverzních názorů. Podle Adama mohl za Ivetino utápění se v alkoholu hudebník Ladislav Štaidl. "Byl to diktátor," pronesl rázně. 

Jan Adam byl tajemník Karla Gotta a s Ivetou Bartošovou se často potkával. Na zpěvačku má jak pozitivní, tak i negativní vzpomínky. Znal ji, když byla veselá, ale i když byla na dně. Adam mimo jiné v rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, kdo mohl za její smutek.


"Já jsem se s Ivetou potkával, když byla na vrcholu slávy. Obdivoval jsem ji, měl jsem ji moc rád, ale musím říct, že souhlasím s jednou věcí, kterou o ní říkával Karel Gott, že Iveta se vždycky nádherně usmívá, ale člověk neví, co si vlastně myslí," řekl Adam pro eXtra.cz a následně začal vzpomínat na její smutná léta po boku Ladislava Štaidla.

Poprvé si něčeho všiml v roce 1988, kdy měl Karel Gott koncert a Iveta Bartošová tam v první půlce zpívala s Michalem Penkem. "Tenkrát ji tam strašlivým způsobem seřval Láďa Štaidl, protože se mu nelíbilo, jak si Iveta s tou půlkou poradila. Iveta usedavě plakala v šatně," řekl Adam, který ji tenkrát s Marcelou Holanovou přišel utěšit. "Láďa v tomhle ohledu dokázal být tvrdý a nelítostný. Myslím si, že si to Iveta tenkrát nezasloužila."


Ladislav byl diktátor

Poté Jan Adam začal vyprávět historku, kdy byl v roce 2000 se svým kolegou, Ivetou a Štaidlem na obědě v čínské restauraci. Iveta prý celou dobu mlčela a hleděla do země. Když se Adam zeptal, jak bylo v Las Vegas, kam odletěli na Silvestra, Iveta prý ze sebe vydala pouze jedno slovo. Později, když si bývalý tajemník odskočil na toaletu, Iveta prý k němu na chodbě přiběhla a řekla mu, že si to v Las Vegas chtěla užít, ale Ladislav ji zamykal na pokoji.


Štaidl byl prý hrubián. "On byl opravdu ve své podstatě diktátor. A teď to už můžu říct, protože sám jsem vyléčený alkoholik, že není náhodou, že jak z první ženy Ládi Štaidla, tak i z Ivety se staly alkoholičky. Myslím, že on na tom měl velký podíl," dodal na závěr Adam.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy