Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ostrá přestřelka Černochové s Konečnou. Katko, nepijte tolik a nechovejte se jako tupá kráva, vmetla ministryně komunistce do tváře

Političky se do sebe pustily.
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia
+ Další fotografie
spor

Mezi političkami to vře. Stačil jen jeden post na sociálních sítích. Ostrá hádka se rozpoutala mezi europoslankyní Kateřinou Konečnou (KSČM) a ministryní obrany Janou Černochovou (ODS). 

Všechno začalo jedním nevinným postem ministryně Jany Černochové, která na síť X umístila fotku s premiérem Petrem Fialou. Oba mají na snímku zelené mikiny s podobiznou českého lva a nápisem Munice pro Ukrajinu. "Dokázala jsem svléknout ze saka i pana premiéra, který asi poprvé veřejně odložil svůj elegantní outfit," připsala k postu.

Příspěvek nenechal chladnou Kateřinu Konečnou, která si neodpustila rýpavou poznámku. "Jak český lev ke dvěma ocasům přišel," postnula na svůj účet na síti X. Netrvalo dlouho a jejího komentáře si povšimla sama ministryně. Ta si to nenechala líbit a vrátila vše své oponentce v plné palbě.

Ostrá přestřelka v komentářích

"Kateřino, nepijte tolik, ztrácíte glanc. Lidsky chápu, že Vám ujíždí nervíky, protože se teď perete o “bojovou dávku potravy” v podobě dalších milionů Vašeho platu europoslankyně, ale nechovejte se tady, prosím, jako tupá a vulgární a primitivní kráva. Děkuji Vám," uvedla na síti X Černochová. Pak se rozjely komentáře pod příspěvkem naplno a mezi nimi se objevovaly i slovní útoky od obou dam.

"Ty poznámky o pití a primitivní krávě chápu, máte s tím jistě bohatou zkušenost… Jinak jsem naprosto klidná, protože se blíží den, kdy Vám řekneme STAČILO," odepsala Konečná s tím, že ke vzkazu přidala usmívajícího smajlíka. "Tak stačí, že řekneme Konečná. A fakt stačilo. P.S. Škoda, že nekouřím a nepiju alkohol, takže se mnou bohužel není takovej “vodvaz”, jako pamatují kolegové ve Sněmovně s vámi," vrátila zpět smeč ministryně a popřála Konečné dobrou noc.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy