Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta ukázala nápadně vypoulené bříško: Spekulace o těhotenství se množí

Spekuluje se o tom, že je Agáta těhotná.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Profimedia
+ Dalších 19 fotografií
Spekulace

Influencerka Agáta Hanychová (38) má starostí se svými třemi dětmi až nad hlavu. A přesto, že v minulosti prohlásila, že žádné další děti neplánuje, u Agáty není nikdy nic jisté. Nyní ji reportéři eXtra.cz zachytili při předávání dcery Rozárky, kterou má s podnikatelem Jaromírem Soukupem. V upnutých šatech se jí rýsovalo vypouklé bříško a spekulace ohledně těhotenství tak na sebe nenechaly dlouho čekat.

Už před pár měsíci lidé spekulovali o tom, že je influencerka Agáta Hanychová těhotná se svým manželem Mirkem Dopitou.  Agáta drby smetla ze stolu na svých sociálních sítích s tím, že jí jen měly přijít její dny.

Tentokrát, během poslední předávky dcery Rozárky, se Hanychová ukázala v rudých upnutých šatech, které zvýrazňovaly její postavu. A také, jak zachytili reportéři eXtra.cz, odkryly její vypoulené bříško. Lidé tak opět začali řešit, zda náhodou není Agáta v požehnaném stavu. Ona sama zatím nic nepotvrdila ani nevyvrátila. Ovšem v minulosti již několikrát řekla, že tři děti jí stačí.

Napjatá atmosféra

Předávání dcerky Rozárky probíhalo opět ve velmi napjaté atmosféře. Nejdříve k domu dorazil Agátin dvanáctiletý syn Kryšpín, kterého krátce poté vyzvedl tatínek Miroslav Dopita a zjevně ho vezl na trénink rybolovu. A pak konečně dorazil i podnikatel Jaromír Soukup.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou Hanychovou.


Výměna názorů

Mezi bývalými partnery již tradičně proběhlo menší dohadování. Agáta s Jaromírem proti sobě stáli a ukazovali výhružně prstem jeden na druhého. Když už byl Soukup na odchodu, vrátil se k plotu a začal si vyměňovat slovní zásobu s Mirkem Dopitou. Na závěr Jaromír ukázal na Mirka prostředníček a odjel.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy