Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Statisíce pro Agátu a Ornellu za holčičí drbání: Lidé jich mají po krk a dávají jim houfně sbohem

Agáta Hanychová a Ornella Koktová
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Dalších 16 fotografií
ZMĚNA

Vypadalo to, že jejich hvězda stoupá nezadržitelně dál a ne a ne se zastavit. Jenže po nedávné sérii informací, že se Agátě Hanychové (38) a Ornelle Koktové (31) neuvěřitelně finančně daří kvůli vysílání na placeném kanále (skoro 400 tisíc měsíčně pro každou), si patrně stovky lidí řekly: „Dost! Tohle dál podporovat nebudeme!“ a influencerky houfně opustily.

Agáta Hanychová a Ornella Koktová: Hvězdy nepadají vzhůru

Redakce eXtra.cz informovala o tom, že influencerky Agáta Hanychová a Ornella Koktová od února do začátku dubna nasbíraly na HeroHero dohromady již slušných 3,2 tisíce předplatitelek. Když Agáta slíbila odtajnit v pořadu zásadní informaci, za následujících 24 hodin přišlo dalších 900 zájemkyň. Pátého dubna už jich bylo 4,6 tisíc. A do 11. dubna měly již skvělých 5 712 předplatitelů svého společného živáku s drbárnou.

Každý z těch, který si show předplatil, musel uhradit 6 dolarů, což po odečtení marže pro server dělalo 391 tisíc měsíčního výdělku pro každou.

Jenže 15. dubna už byla situace úplně jiná. Od 11. dubna totiž dívky ztratily celé tři stovky předplatných, což nezní nijak hrozivě, ale pro každou z žen je to o víc než 20 tisíc korun měsíčně méně.

„Dělíme se půl na půl,“ potvrdila nám nedávno Ornella.


Obrana

Těžko říci, co je příčinou snižujících se cifer. Závist, že si ženy vydělávají příliš? Nebo kritika Ornelly, kterou někteří účastníci Survivoru otevřeně označují za lhářku? Patrně půjde o kombinaci obojího.

Doporučené video: Svatební obřad Agáty Hanychové:


Agáta s Ornellou se ale hned pustily do boje a lidem už posílají dotazník, zda by nechtěli živák místo jednou rovnou dvakrát týdně. Je vidět, že pracně vybudované základny fanoušků se rozhodně nevzdají jen tak…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy