Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tahle kráska září po Babišově boku: Zrzka Aneta má tělo modelky

Andrej Babiš a Aneta Zicklerová by měli tvořit pár.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Instagram Anety Zicklerové
+ Dalších 22 fotografií
kráska

Česko obletěla zpráva, že po boku Andreje Babiše stojí nová žena. Tou by měla být Aneta Zicklerová, která pracuje v týmu expremiéra, kde se mu stará o sociální sítě. A soudě podle fotek, na nichž ukázala fantastickou postavu, si předseda hnutí ANO umí vybrat. Na žhavé snímky krásné zrzky se můžete podívat v naší galerii.

Ještě nedávno byla Aneta Zicklerová považována za pouhou zaměstnankyni, která se v týmu Andreje Babiše stará o sociální sítě. Dnes se o ní ale mluví jako o jeho údajné milence, k níž si měl najít cestu během postupného odloučení od Moniky Babišové. Sice vztah ani jeden nepotvrdili, ale zdroje z blízkého okolí Andreje Babiše tvrdí, že dvojice spolu už nějakou dobu randí.


Aneta Zicklerová se do blízkosti Andreje Babiše dostala už před senátními a komunálními volbami v roce 2022, kdy začala pracovat v jeho týmu. Ve své funkci se vypracovala a později nahradila Marka Prchala. „Začala mu dělat téměř veškerý obsah na sítě, v podstatě to převzala po Marku Prchalovi. Videa, slepice a další věci, to dělají spolu,“ uvedl zdroj z blízkého okolí Andreje Babiše pro Deník N.

Aneta je kost

A pokud bývalý premiér a krásná zrzka skutečně tvoří pár, Andrej Babiš si zřejmě nemohl vybrat lépe. O sedmnáct let mladší kráska, než je jeho stále současná manželka, má totiž luxusní figuru. Svou postavou se pochlubila na sociálních sítích. Ukázala tak své přednosti v plavkách.


Aneta má mimochodem i poměrně známou rodinu. Například její tchyně Jana Zicklerová momentálně bojuje na ostrově o titul Survivor. Patří k silným hráčům a má velkou šanci na výhru.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy