Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Upřímná slova Vondroušové po šokujícím rozvodu: Promluvila o bolestivém období, její láska z dětství už bydlí jinde

Markéta Vondroušová si prošla bolestivým obdobím.
Zdroj: Profimedia/Instagram Markéty Vondroušové
+ Dalších 8 fotografií
Rozvod

Před několika dny tenistka Markéta Vondroušová šokovala fanoušky, když spolu s manželem Štěpánem Šimkem oznámila konec vztahu. "Prostě nám to nevyšlo," řekla Blesku. Vítězka Wimbledonu poznala svého osudového muže už v patnácti letech. Přestože si partneři slíbili, že spolu zůstanou navěky, jejich manželství krachlo po necelých dvou letech. To však nebyla jediná bolest, kterou tenistka musela ve svém soukromí projít. 

Před třemi lety zažívala tenistka Markéta Vondroušová nejkrásnější období nejen na kurtu, ale i mimo něj. Na olympiádě v Tokiu získala stříbrnou medaili a její dlouholetý partner ji požádal o roku. „My forever,“ napsala tehdy na svém instagramovém profilu zamilovaná tenistka, která se na sociální síti také pochlubila zásnubním prstenem.

O rok později se česká tenisová hvězda postavila před oltář. „Šimkovi 16. 7. 2022,“ napsala k sérii svatebních fotek. Jejich pohádková svatba proběhla na nádherném zámku Mcely a nikdo tehdy netušil, že by jejich manželství nepřežilo ani dva roky.


Markéta a Štěpán totiž působili jako dokonalý pár. Dvojice se znala už od dětství a spojovala se nejenom láska k tenisu, ale i stejná hudba. Bavil je i stejný žánr filmů a společně měli i domácího mazlíčka. Štěpán navíc Markétu často doprovázel na turnajích a v její úspěšné kariéře ji velmi podporoval. Nechyběl ani na finále Wimbledonu 2023, které "Maky" senzačně ovládla.

Štěpán se už odstěhoval

„Prostě nám to nevyšlo. Nebylo to takové, jak bychom si oba představovali, a tak jsme se dohodli, že spolu dále nebudeme. Teď řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni,“ řekla v rozhovoru pro online deník Blesk.cz sedmá hráčka světa s tím, že i majetkové věci jsou vyřešeny. Štěpán se měl už odstěhovat do jiného bytu i s domácím mazlíčkem, kterého si před časem pořídili. "Odstěhoval se ze společného bytu. I s kočkou. Teď jsme každý single a nikoho nemáme," svěřila se Vondroušová.

Ztráta milovaného dědečka

Markéta se během posledních týdnů musela vyrovnat nejen s rozpadem manželství, ale i s úmrtím milovaného dědečka, který stál na úplném začátku její tenisové kariéry. "Bez něj bych nikdy nedosáhla toho, co jsem ve své kariéře dokázala," posteskla si česká tenisová hvězda s tím, že tenis prý není rozhodně ta nejpodstatnější věc v jejím životě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy