Připojte se

Justin Bieber bude otcem! Hailey Bieber je těhotná

Justin Bieber bude otec

Celebrity

Justin Bieber bude otcem! Hailey Bieber je těhotná

Justin Bieber a Hailey Baldwin Bieber čekají své první společné dítě!! Pár tuto novinku oznámil ve čtvrtek na Instagramu Hailey a sdílel sladké video i fotky z profesionálního focení, na kterých vypadá, že si pár obnovil manželský slib.

Hailey (27) a Justin (29) byli velmi otevření k tomu mít děti a chtěli je mít mladí, a Hailey mluvila o založení rodiny už v roce 2021. „Vždycky jsme se shodli na tom, co chceme v budoucnu,“ řekla pro ELLE „Mluvili jsme o tom, že se chceme mít svatbu a mít rodinu mladí a budovat společný rodinný život. Ještě předtím, než jsme věděli, že chceme být jeden s druhým.“

Na Haileyině oznámení na Instagramu je vidět, jak se s Justinem líbají uprostřed něčeho, co vypadá jako obnova slibu, přičemž Hailey má bílé šaty, které připomínají její svatební šaty. Na videu a následných fotografiích je vidět Hailey s výrazným těhotenským bříškem a v samotném popisku na Instagramu Hailey pouze označila Justina.

V prosinci 2020 se Ellen DeGeneresová přímo zeptala Justina, jak se staví k dětem: „Kolik budeš mít dětí a kdy?“ (Pro vaši informaci, Ellen byla za svůj přímý přístup zkritizována.)

„Budu jich mít tolik, kolik jich Hailey bude chtít porodit,“ odpověděl Justin. „Rád bych si pořídil malý kmen. Ale jo, je to její tělo a cokoli chce dělat… Myslím, že jich chce mít několik.“ Poté dodal, že „Hailey má ještě pár věcí, kterých chce jako žena dosáhnout, a myslím, že… prostě ještě není připravená. A to je v pořádku.“

Hailey toho od té doby rozhodně dokázala hodně, včetně uvedení své úspěšné řady péče o pleť Rhode.

TIP PRO VÁS: Seberozvoj při mateřské dovolené? Jak nezakrnět?

Velký rozhled skrze všemožná témata, získaný letitým studiem světových událostí.

Přidat komentář

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru