Ivanka Devátá se pustila do syna Josefa Vinkláře (†76): Adam je příšerný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Ivanka Devátá se pustila do syna Josefa Vinkláře (†76): Adam je příšerný!

Se syny Markem (vlevo) a Adamem (vpravo).
Se syny Markem (vlevo) a Adamem (vpravo). (Foto Aha! – Michal Protivanský, ara, csfd, pressdata.cz)

Rozhádala se se synem Adamem Vinklářem (50), kterého má s hereckým bardem Josefem Vinklářem (†76), legendárním doktorem Cvachem z Nemocnice na kraji města. Ivanka Devátá (88) se totiž o Adamovi rozhodla napsat knihu s názvem Můj příšerný syn.

A nejenom že rozhodla, knihu má spisovatelka a herečka téměř dopsanou a pomalu míří do tiskárny. A je prý víc než šťavnatá. Její Adam za svůj život vystřídal snad třicet zaměstnání. Jako příležitostný herec si zahrál třeba přihlouplého truhláře v Kameňáku 4. Jezdil ale také s autobusem a živil ho i rozvoz jídel či manuální práce. Adam už se stihl oženit i rozvést. Z manželství má dva kluky a přiznává, že je po otci, po kterém má i rysy, cholerik... „Je to prostě můj příšerný syn,“ řekla Aha! Devátá s odkazem na název své knihy. Se synem má ale Ivanka Devátá teď trochu peklíčko, v knize se totiž pořádně pustila i do jeho otce. A protože si Vinkláře brala před oltářem dvakrát, trochu obšírněji se rozhodla popsat nejenom jeho nevěry, ale i oba rozvody.

Hegerová měla jasno o pohřbu, i co s popelem. A Ivanka Devátá už knihu nedopíše

Video se připravuje ...

A nejen to. Vůbec poprvé v životě píše Devátá i o svém vztahu s hvězdou Policie Modrava, hercem Ladislavem Mrkvičkou (†81), se kterým dokonce žila. Mrkvička tedy jednu dobu vychovával Vinklářova syna Adama a Vinklář mu dal kvůli tomu jednou málem pár facek! „Dokud Láďa žil, nepsala jsem o něm. Říkala jsem si, že bych mu mohla udělat zle. Teď mu ten náš milostný románek snad neublíží,“ řekla Aha! Devátá, která doufá, že syn se nakonec uklidní a z knížky bude mít radost. „Vždyť já píšu jenom pravdu, nikoho nepomlouvám a nemám se za co stydět. Vždyť já Pepika milovala, tak o něm zase nemohu psát tak špatně! A syna miluju nadevše! Nemá opravdu proč se zlobit. Nakonec mě na tuhle knížku přivedl on sám,“ komentuje Devátá.

Napiš o mně

Od roku 2000 napsala Devátá 19 knih. A když si prý stěžovala, že už nemá o čem psát, syn jí řekl: „Napiš o mně.“ Možná to vážně nemyslel, ale jeho matka ano. „A když píšu o synovi, nemohu vynechat nic, co je s ním spojené, a to byl třeba i Mrkvička,“ podotkla Ivanka. A i kdyby prý chtěla couvnout, nešlo by to, smlouva na knihu je už totiž podepsaná. „A taky v tom nejedu sama, pomáhá mi Maruška Formáčková,“ dodává Ivanka Devátá.

Herečka a spisovatelka Ivanka Devátá o své životní lásce Ladislavu Mrkvičkovi: Byl to vztah, jaký bych přála každé ženské!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.