Foto: Freepik

Warhorse Studios, tvůrci epické středověké RPG hry Kingdom Come: Deliverance, právě rozproudili vlnu vzrušení mezi fanoušky s oznámením nového pokračování. Ve svém nedávno zveřejněném videu odhalili, že jejich nadcházející titul, Kingdom Come 2, vezme hráče na úplně nové dobrodružství do Českého ráje, na hrad Trosky a do historického města Kutná Hora.

Hlavní tahák? Nové bojové techniky. Warhorse slibuje inovativní přístup k bojovým scénám, což znamená, že hráči se mohou těšit na zcela nový způsob, jak se chopit meče a štítu v bitvách plných akce a napětí. Toto očekávané zlepšení slibuje prohloubit zážitek ze hry a posunout sérii Kingdom Come ještě o krok vpřed.

Ale to není vše. Vylepšená grafika je dalším lákadlem, které přinese do hry novou úroveň realismu a detailů. Od malebných krajinných vyobrazení Českého ráje a historických uliček Kutné Hory po impozantní pevnost Trosky, hráči se mohou připravit na skutečně vizuálně ohromující dobrodružství.

A co se týče rozsahu mapy? Očekávejte dvojnásobný objem terénu oproti prvnímu dílu. To znamená, že svět Kingdom Come 2 bude ještě rozsáhlejší a pestřejší, nabízející hráčům více prostoru k prozkoumávání, objevování tajemství a plnění úkolů.

Publikované video od Warhorse Studios vyvolalo mezi fanoušky sérii Kingdom Come vlnu nadšení a očekávání. Slibuje nové techniky boje, vylepšenou grafiku a rozšíření rozsahu mapy, což vše přispěje k tomu, aby se Kingdom Come 2 stalo nevyhnutelnou destinací pro všechny milovníky RPG a historického dobrodružství. Buďme tedy připraveni vkročit do těchto úchvatných prostředí a zažít epický příběh, který nás čeká!

Zdroj: tisková zpráva Warhorse Studio, Youtube