Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 20. května 2024

Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Pink je pořádně naštvaná! Prý za to může Taylor Swift!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Pink je pořádně naštvaná! Prý za to může Taylor Swift!

Lenka Kučerová

9. května 2024 18:07

Taylor Swift Video

Vystoupení Taylor Swift pravidelně přitahují obrovskou mediální pozornost, turné její kolegyně Pink si ale i přes vyprodané stadiony stejný prostor nezískalo. Kvůli tomu má být podle všeho hudebnice pořádně naštvaná.

Fanoušci v Austrálii si začátkem letošního roku mohli užít ty největší hvězdy, jaké momentálně hudební svět nabízí. Ve více městech se totiž ve druhé polovině února objevily Taylor Swift a Pink. 

Boj o mediální pozornost vyhrála jednoznačně Swift, která kromě svého turné přitahovala zájem i svým chystaným albem The Tortured Poets Department či vztahem s hvězdou amerického fotbalu Travisem Kelcem.

To se však podle slov australského moderátora Tima Blackwella Pink vůbec nelíbilo a z celé situace byla pořádně naštvaná. Umělkyně totiž, stejně jako Swift, vyprodávala stadiony po celé zemi, avšak podobného zájmu se nedočkala.

"Je docela vtipné, že všichni teď mluví jen o Taylor Swift a Beyonce. Pink přitom rovněž vyprodává stadiony. Kamarád, který jí dělal doprovodného zpěváka mi řekl, že je pořádně rozzlobená z toho, že nikdo nemluví o tom, že vyprodává stadiony," řekl moderátor v podcastu  Ricki-Lee, Tim & Joel. 

Nejnovější zprávy