Magazín Sedmička tvrdí, že Hájek má Belohorcovou podvádět i se svými zaměstnankyněmi a k postelovým hrátkám mají využívat apartmány, které jim svěřili klienti. 

Při téhle mediální smršti si ještě Hájek dovolí odletět do Madridu a š*kat tam s jeho dlouholetou milenkou? A ještě se u toho nechat přistihnout? Zatímco Zuzana je na dovolené v Ománu? To Zuzaně nevadí, že š*ká celý office, jak bývalé, tak stávající zaměstnankyně v apartmánech, co jim svěřili klienti k pronájmu? A Zuzana jim ještě peče buchty?“ šokoval na Instagramu u příspěvku Jaromíra Soukupa jeden ze sledujících. 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Proč je hrdá na svého manžela? 

„Nejvyšší čas, aby se lidé dozvěděli pravdu o této prohnilé rodině a jak to u nich vše funguje včetně byznysu. Konečně se proti nim spojil celý ostrov a vyjde najevo dost věcí,“ doplnil muž, jenž je v celé věci podle všeho velice dobře zasvěcen.

Ostatně není to poprvé, co se jméno Hájka skloňuje společně s nevěrou. V roce 2009 se spekulovalo o jeho románku s jistou Lucií Svitákovou. Přestože se Hájek a Belohorcová kauze smáli a označovali ji za smyšlenou, Svitáková tehdy mluvila jinak... „Spím s Hájkem už deset let! A teprve po deseti letech je z toho skandál,” nechala se pro Blesk kdysi slyšet. Dokonce prý se znal i s jejími dětmi...

Fotogalerie
53 fotografií