Kubišová naštvala kardiologa Petra Neužila: Donutil ji, aby vypadla z domu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Kubišová naštvala kardiologa Petra Neužila: Donutil ji, aby vypadla z domu

Marta Kubišová
Marta Kubišová (Foto: J. Poláček, T. Tran, M. Hykl)

Odmítala chodit nejen mezi lidi, ale i na procházky. A to už jejího dvorního kardiologa MUDr. Petra Neužila (62) dopálilo natolik, že začal jednat a Martu Kubišovou (81) donutil vyjít z domu.

Profesor Neužil se legendární zpěvačce stará nejen o srdce, ale vůbec o všechny zdravotní neduhy. „Teď se na mě ale naštval, když zjistil, že svou milovanou fenku Brillinku svezu výtahem do přízemí, otevřu jí domovní dveře a ona se venčí sama,” přiznala deníku Aha! sama Kubišová. Zpěvačce se už delší dobu špatně chodí, takže je raději zavřená doma. „Vymlouvá se na kolena, chápu to, bolí ji, ale mezi lidi prostě musí!“ řekl Aha! Neužil. A hned jí domluvil besedu s houslistou Jaroslavem Svěceným (63).

Marta Kubišová o zdraví a Blesk tlapky festival

Video se připravuje ...

„No, rozčilovala se, vymlouvala se na všechno možný... Ale nakonec poslechla a šla!” konstatoval karidolog spokojeně. Jen co prý Kubišová vstoupila do Svěceného klubu Violino, kde na ni už čekali lidé, byl z ní někdo jiný. „Byla už úplně uschlá a tam najednou rozkvetla. Dokonce se tak smála, že jsem se bál, aby jí nepraskla bránice!” smál se profesor Neužil, který se spolu se Svěceným zúčastnil také besedy. A co tomu říkala zpěvačka? „Ale jo, když jsem mezi lidmi, je mi najednou úžasně a vydrží to ještě druhý den. Potom ale zase umírám. Ale uvidíme, budu teď Petra poslouchat...” slíbila Kubišová.

Fanoušci jí nabíjejí

Marta Kubišová je prý jako kdysi Karel Gott (†80). Fanoušci ji nabíjejí a bez nich vadne. Proto si teď dal profesor Neužil za úkol, že jí zajistí pravidelnou činnost. „Nemusí to být hned Lucerna, kam se vejde spousta posluchačů, ale takový decentní klub pro pár desítek lidí, to není zase až tak vysilující,“ říká lékař s tím, že Marta prostě musí něco dělat a nabíjet se. „Musí mě poslechnout! Když se někdo až moc šetří, tak to taky není dobrý,” dodává rozhodně.

Marek Ztracený a Marta Kubišová: Přání do nového roku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5316639
28. 4. 2024 • 16:15

V čem?

hejhej
28. 4. 2024 • 10:35

ELLA Průšová
27. 4. 2024 • 16:18

Kubišová naštvala celý národ, léta všem lhala!

miroslava13
27. 4. 2024 • 12:24

za co ta Homolka toho Neužila vlastně platí???? Je to ochránce hvězd a hvězdiček nebo doktor???? Už jen ho vidím a je mi zle!!! To má takovou potřebu se zviditelnit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.