Jaromír Soukup naznačil svou budoucnost: Až prodá Barrandov, tak...

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 3

Autor: Pavel Krejčí

24. dubna 2024 10:37

Jaromír Soukup je pro TV Barrandov klíčovou osobou na obrazovce i v zákulisí, přesto nevylučuje, že ji jednoho dne prodá. Co by v takovém případě dělal? Soukup má poměrně jasno! Odpověď nejspíš mnohé z vás ani nepřekvapí. 

Soukup v posledních letech začal na své televizní stanici moderovat mnoho pořadů, přičemž řada z nich byla o politice. Tím zřejmě nejsledovanějším byly rozhovory s tehdejším prezidentem Milošem Zemanem, ke kterému měl svého času velmi blízko. 

Zeman už mezitím politiku opustil, jím uvolněné místo zaujal Petr Pavel. S kandidaturou na hlavu státu koketovala v minulosti i tvář TV Barrandov. Miliardář přiznal, že úvahy o politické kariéře ho stále nepustily.

Čtěte také

"Jestli já chci do politiky? V určité době určitě ano, ale teď pro to není možnost. Ta bude, až nebudu mít média," řekl podnikatel v podcastu Mediální cirkus serveru Seznam Zprávy. Nijak přitom ani nenaznačil, kdy by taková chvíle mohla přijít.

Soukup každopádně do světa nejvyšší politiky nakoukl. V roce 2006 se točil kolem tehdy vládní Strany zelených, také pomáhal sociální demokracii s velkými předvolebními kampaněmi. 

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)