Kingdom Come: Deliverance II vyjde ještě letos a v češtině!

Kingdom Come: Deliverance II vyjde ještě letos a v češtině!
Fotografie: Warhose Studios
  • Příběh z české historie byl herním hitem
  • Dvojka má být ve všech ohledech větší a lepší

Česká studia se dokážou prosadit i v celosvětovém měřítku a jeden z posledních titulů, který to dokazuje Kingdom Come: Deliverance. Při oznámení hry ze středověku, která byla zaměřena na české dějiny a navíc se jako taková obejde zcela bez kouzel, draků a jiných nadpřirozených jevů, byli mnozí skeptičtí ohledně jejich šancí na úspěch v globálním měřítku. Ale opak se stal pravdou a brzy bylo jasné, že druhý díl je prakticky jistý. Naznačuje to ostatně otevřený konec událostí „jedničky“.


Právě oznámený díl má být ve všem lepší, a to zhruba dvojnásobně. Zatímco úvodní díl obsahoval zhruba tři hodiny předělových filmů, tentokráte to má být pět. Dvakrát větší má být zhruba také rozloha herního světa. Tentokráte se podíváme do Kutné hory, která ve středověku hrála skoro stejně důležitou roli jako Praha, přírodní scenérie pak zastoupí prostředí Českého ráje.

Dalším vylepšením má být větší přístupnost pro méně zkušené hráče a také větší variabilita výzbroje a výstroje hlavního hrdiny. A to nejlepší na konec: už při uvedení, kterého se dočkáme ještě letos, bude k dispozici oficiální český dabing. Sice to bude moderní čeština, ale i tak to bude obrovský posun oproti jedničce, kde museli dabing dělat sami fanoušci, navíc s odstupem několika let po uvedení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze