Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 19. května 2024

Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek

Navrhuji mír. Dara Rolins se chce usmířit s fanoušky

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Navrhuji mír. Dara Rolins se chce usmířit s fanoušky

Lenka Kučerová

6. května 2024 18:05

Dara Rolins

Boj Dary Rolins s větrnými mlýny, respektive s fanoušky, pokračuje! Slovenská zpěvačka se v minulém týdnu konečně ukázala po nedávném estetickém zákroku, který ji v očích mnoha lidí změnil k nepoznání. Jak to popová diva nese? 

Rolins v sobotu zveřejnila další fotografii a v doprovodném komentáři se snažila dát najevo, že si drží nadhled nad vším, co se kolem ní v posledních dnech děje. 

"Mohlo by se zdát, že záměrně provokuji, protože moje aktuální fotky dokážou některé z vás rozvášnit tak, že si člověk ani nestihne otevřít svou oblíbenou plechovku a v komentech jsou najednou tři tisíce doporučení a hodnotných názorů, jak vypadat tak, aby byl se mnou každý z vás konečně spokojený. A já zas a znovu riskuji tím, že mám vlastní představy a názory a dělám si, co chci. Vím, příšerný zlozvyk," napsala na instagramu.

Slovenská zpěvačka apelovala na lidi, aby už toto téma nechali být. "Pojďme se už přenést přes to, že jsem si dovolila jít na facelift a budeme zase kámoši. Navrhuji mír," vzkázala. 

Rolins je ale smířená s tím, že někteří uživatelé sociálních sítí si nenechají říct. "A vy, kteří se s tím prostě nechcete smířit, napište mi, prosím, zase tři tisíce důvodů 'proč'," dodala. 

Nejnovější zprávy