Moje šťastná hvězda

Přišla Brzobohatá svému manželovi na mladší milenku?

Moje šťastná hvězda

Svatba a pak brzy těhotenství a pohodový rodinný život. Tak to měla naplánované Daniela Brzobohatá. Je snad možné, že to bude navždy jen nesplněný sen?

Poslední dobou působí moderátorka Daniela Brzobohatá (45) zklamaně, smutně. Povídá se, že lituje svatby s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým (41). Cítí snad, že udělala velkou chybu?

Známá moderátorka Daniela Brzobohatá (45) si před několika měsíci vzala hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41) za manžela. Svatba se konala u italského jezera Lago di Garda, přičemž pozvaní byli jen jejich nejbližší.

Dokonale utajená svatba byla romantickou záležitostí, minimálně pak soudě podle fotek, které se objevily na internetu. Očekávalo se, že krátce po veselce příjde další posun v jejich vztahu, a to oznámení těhotenství. Brzobohatá dokonce skončila s moderováním DVTV, aby

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden